ANNA HENTILÄ WRETLING - GRUNDARE AV MITT ANDETAG.


Anna var bara 46 år när hon blev änka. Efter en tids sjukdom gick hennes man Risto bort i cancer i oktober 2020. Livet blev allt annat än vad hon tänkt sig. I sitt sorgearbete efter Risto upptäckte hon att han faktiskt aldrig lämnat henne, att han fanns kvar i deras hem och på olika sätt kommunicerade med henne. Det blev starten till Mitt Andetag. 


Anna bor tillsammans med sin son i Karlskoga. Hon driver en dansskola och har väldigt framgångsrikt arbetat som danslärare i hela sitt liv. Anna har även utbildat sig till instruktör i "Dans för hälsa", som vetenskapligt bevisat stärker den psykiska hälsan hos unga. Hon är även utbildad idrottsmassör inom den finska massagen. Hon hade tidigare massagemottagningar både i Örebro och Karlskoga.  


Anna har under den tiden som gått sedan hennes man gick över till andevärlden skrivit en bok "På min högra sida". Den kommer ut lagom till julhandeln 2022. Hon driver även bloggen "På min högra sida" som också handlar om hur hennes man finns kvar hos henne.


I september 2021 påbörjade hon sin tvååriga utbildning till Soul Manifestation Coach. En utbildning som hålls av Love It och som är en godkänd yrkesutbildning av Svenska Friskvårdsförbundet.. Anna blev klar med sin utbildning i november -23 och kan nu även lägga till samtalscoach och mindfulness-instruktör på sitt CV.

FÖLJ MITT ANDETAG PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK


OM MITT ANDETAG


Att bearbeta ett trauma kan vara det mest ensamma du kan göra. På den vägen kan ingen följa dig fullt ut. Alla är vi olika och trauma och sorg uttrycker sig på så många olika sätt. Det kan kännas oerhört frustrerande och nedslående att ingen förstår dig samtidigt som det finns ett osynligt krav från samhället om hur man sörjer på "rätt" sätt. 


När Anna hamnade i en djup sorg efter en älskad man och ville söka hjälp inom det andliga och spirituella, insåg hon att det inte finns så mycket att välja på då. Antingen besöker du en kyrka eller så blir du erbjuden en kurator från vården som kanske inte känns helt trygg att prata om andevärlden med. 

Det var då tanken på Mitt Andetag föddes. En plattform för alla som precis som Anna, vill ta sig framåt i sin sorg på ett lite annorlunda sätt. Genom att välkomna och ta till sig det andliga och spirituella. Att tillsammans med andra i samma situation få bearbeta sin sorg eller trauma via sorgeretreats, föreläsningar, gruppseanser, yogaklasser, meditation och mycket annat. Där det är helt okej att börja prata om andar som besöker en, budskap från änglarna eller saker som flyttar sig i hemmet.


Att möta likasinnade i en svår situation i livet kan vara det som blir avgörande för själens återhämtning och förhoppningsvis får du vänner för livet.