MERA MITT ANDETAG

Boken "På min högra sida"


BESTÄLL DITT EX HÄR! 


Nu kan du beställa ditt ex av "På min högra sida". Beställer du den nu direkt här så får du den självklart signerad.Boken riktar sig främst till de som liksom Anna vill hitta styrkan att gå framåt i djup sorg med hjälp av Universums guidning. Den kan även vara hjälpsam för de som står bredvid någon i djup sorg och hur man bäst hanterar detta.


 


Rythm and Flow, dans för själen 

Nu startar jag upp dansklasser för dig som är sjukskriven på grund av utmattning, stress, depression eller ångest. Här får du möjlighet att möta andra i samma situation samtidigt som du får röra dig i dans som läker själen.


Att dans är träning som stärker psykisk hälsa är känt sen lång tid tillbaka. Vetenskapliga studier visar en efter en hur dans kan hjälpa vid stressrelaterad mental ohälsa och effekten är oftast omedelbar. 


I ett ”Rythm and Flow”-pass lägger vi även till mjuk stretch, mindfulnessövningar och korta meditationer för maximal avslappning. All dans sker helt på individens egen nivå och efter egen förmåga. 


Vi startar upp med 5 tillfällen med start den 8 maj kl 13.00. 

Ett pass är 90 minuter långt. Kostnad för fem tillfällen är 500:-

Anmälan sker via anmälningsformuläret eller via mail till kontakt@mittandetag.se


Jag som leder dig  genom detta heter Anna Hentilä Wretling. Jag är utbildad danslärare, mindfulness-instruktör, Soul Manifestation Coach och massör. När jag själv blev sjukskriven 2020 för just depression och utmattningssyndrom väcktes idén om att starta upp dansklasser för människor i samma sits som jag var då. Nu känns tiden rätt för att möta och hjälpa andra.


Varmt välkommen!

Soul Manifestation Coaching


Har du fastnat i dina tankar? Ser du ingen väg framåt?

Står ditt Ego hela tiden i vägen och hindrar dig från att leva det liv du vill leva?


Vi är många som begränsar och på ett sätt ställer oss i vägen för oss själva genom begränsande tankar och identifiering med diverse osanningar.


I ett Soul Manifestation Coachande samtal kommer jag hjälpa dig att fördjupa din förståelse för ditt Ego, dina mönster och tankar. Syftet är att du ska kunna ta dig bortom dem och därifrån hämta hem dina egna svar och din egen vägledning framåt.


Soul Manifestation Coaching är baserat på djup respekt för den förmåga, kunskap och kraftfullhet som finns inom varje människa. Du har alla svar du behöver för att kunna leva ditt liv som du önskar, Genom att ha en Soul Manifestation Coach som inte talar om för dig hur du ska nå ditt mål utan stärker dig och får dig att hitta svaren inom dig själv med hjälp av aktivt lyssnande, kreativa och öppna frågor, förtroende, närhet och direkt kommunikation, upptäcker du din fulla potential och förmåga till eget växande och framgång i livet på alla plan - personligt och själsligt. Med Soul Manifestation Coaching kommer du i kontakt med din storhet, med det vi kallar Källan vilket ger dig en högre medvetenhet och kraftfullhet.


Vad skiljer livscoaching från Soul Manifestation Coaching? Här adderar vi den existensiella, spirituella aspekten vilket skapar förändring inifrån och sedan ut i livet du lever. Din sanna önskan manifesteras vilket ger frid, sinnesro och harmoni inom dig som sedan ger dig det du önskar och behöver i ditt yttre liv. 


I november -23 blev Anna godkänd och klar med sin utbildning till Soul Manifestation Coach, en yrkesutbildning som är godkänd av Svenska Friskvårdsförbundet.


Alla samtal sker än så länge via Zoom och är ca 60 minuter långa. Välkommen att höra av dig om du vill veta mer. Använd kontaktformuläret nedan så hör Anna av sig till dig antingen via mail eller via ett telefonsamtal.


Priset för 60 min samtal över zoom: 900:-
Gruppsamtal

Djup sorg är det mest ensamma stället du kan befinna dig på. Det finns ingen som kan förstå hur det är just för dig. Men det kan kanske bli lite lättare genom att få möta andra som befinner sig i samma situation som du. Som också upplevt hur det är att få hela sin tillvaro sönderslagen i ett ögonblick. 


Under 2024 kommer jag erbjuda en plats att mötas. I en liten, trygg grupp träffas vi en gång i veckan, under fem veckor, för att dela med oss av sorgen, livet och kärleken. Förhoppningsvis blir det vänner att ta med sig på resan vidare i livet. Vi delar erfarenheten, mediterar och gör mindfulness-övningar tillsammans.


Är du intresserad av att delta på dessa möten som kommer ske i Karlskoga? Hör av dig via kontaktformuläret så får du mer info.

Guidade meditationer

MEDITATION "DIN STJÄRNA"

Meditation hämtad ur boken "Min meditationsbok" skriven av Yvonne Frank Månsson. En meditation som tar dig med till din speciella stjärna för att hämta kraft, budskap och kärlek. 


Längd ca 8 min

MEDITATION "INFÖR DEN NYA TIDEN"

Meditation kanaliserad och skriven av Anna Hentilä Wretling. I denna meditation är det tänkt att du ska visualisera dig tillsammans med andra själar på din resa i Universum.


Längd ca 11 min.

MEDITATION "SJÄLSLIG NÄRING FÖR DIN SJÄL"

Meditation hämtad ur boken "Min meditationsbok" skriven av Yvonne Frank Månsson. Beställs hos Förlagshuset Siljans Måsar.


Låt Anna guida dig igenom denna meditation.

Längd ca 7.30 min

MEDITATION FÖR DJUP AVSLAPPNING

Ta del av en helt fantastisk meditation för djup avslappning ihop med Anna.


Anna guidar dig igenom och låter dig ta del av det fantastiska ljus vi alla bär inom oss.

Längd ca 14 min. 

ANDE-MEDITATION

Ta del av den meditation Anna fick till sig genom kanalisering från sin man. Den finns även beskriven i hennes bok "På min högra sida"

Här blir du guidad av Anna genom den.


Bra poddar

Lyssna på Annas medverkan i Uppvaket podcast här!

Lyssna på Annas medverkan i Oscar & Fredrik podcast här!

Bloggen "Att leva vidare"


ATT LEVA VIDARE


Anna driver bloggen "Att leva vidare" som handlar om hur hennes liv så totalt förändrades efter att hennes man Risto gick över till andevärlden. 


Den handlar också mycket om hennes sorgearbete och hur hon tar sig vidare i livet utan Risto rent fyskiskt vid hennes sida. Den beskriver hur knepigt det ibland kan bli när vårt samhälle idag inte riktigt är anpassat för att människor ska lämna jorden, vilket ju vi alla ska en vacker dag. 


"Att leva vidare" är en fortsättning på boken "På min högra sida" som gavs ut 2022..